Samenwerkingen

W.V.F.

Voetbalvereniging W.V.F. heeft een nauwe samenwerking met Westenholte Fysiotherapie & Fitness Er zijn korte lijnen tussen de trainers, fysiotherapeut en de andere medische staf. Door deze korte lijnen is er regelmatig contact en wordt er vanuit meerdere hoeken ingespeeld op goed en snel herstel van de spelers die geblesseerd zijn.

Om de week op donderdag is een van onze fysiotherapeuten aanwezig op Sportpark De Weide Steen. Hier ondersteund de fysiotherapeut bij de training.

Naast spelers van de selectie zijn natuurlijk ook alle andere spelers, familie leden en kennissen welkom bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness.

In de praktijk bij ons vind u geen massale ruimte met veel apparaten, maar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Er zijn diverse moderne cardio en kracht apparaten aanwezig zodat u alle spiergroepen doelgericht kunt trainen. Daarnaast bieden wij spelers van W.V.F. 10% korting aan op een fitness abonnement.

Heeft u blessures van het voetballen of andere lichamelijke klachten, of wilt u meer informatie? Spreek dan een van onze fysiotherapeuten aan wanneer deze aanwezig is op Sportpark De Weide Steen. Of kom gerust eens bij ons naar de praktijk of neem contact met ons op, voor vrijblijvende informatie. Gegevens en onze openingstijden kunt u vinden onder Contact.