Fitness

Fitness in Westenholte (Zwolle)

Kom verantwoord sporten in een gemoedelijke sfeer bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness.

Individueel

In onze fitnessruimte kun je gebruikmaken van verschillende apparaten op het gebied van cardio en krachttraining. Train alle spiergroepen van jouw lichaam.

Groepslessen

Heb jij zin om je met een groepje in het zweet te werken of heb je zin in een rustigere work-out. We hebben een uitgebreid aanbod van groepslessen.

Personal training

De personal training bestaat uit 1 op 1 trainingen van een uur en begeleiding op het gebied van voeding. De training kan in de sportschool, buiten of thuis plaatsvinden.

Fitness op maat

In onze fitnessruimte kun je gebruikmaken van verschillende apparaten op het gebied van cardio en krachttraining. Met deze twee trainingsvormen kun je alle spiergroepen van jouw lichaam doelgericht trainen. Met krachttraining ontwikkel je de spieren die nodig zijn voor een intensieve cardiosessie.

Of je wilt afvallen of wilt werken aan jouw conditie, herstel of spieropbouw; bij Fitness Westenholte kun je verantwoord sporten in een gemoedelijke sfeer.

 
Naast zelfstandig gebruik van de fitnessapparatuur – indien gewenst onder begeleiding – kunt bij Fitness Westenholte ook terecht voor Personal Training & Groepslessen.

Deze specialisten staan

voor jou klaar

Door een combinatie van behandelen en een training in onze fitnessruimte hopen wij jou weer snel fit te krijgen.

Gratis proefles

Overweeg je te starten met fitness? Maak vrijblijvend kennis met Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Meld je aan voor de gratis proefles. Wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op.

Heb je een andere vraag? Bel ons gerust.

Bel ons: 038-4579491