Personal Training

Personal training voor een optimaal resultaat

Westenholte Fysiotherapie & Fitness biedt naast zelfstandig fitnessen en fitnessen met een schema ook personal training aan. De personal training bestaat uit 1 op 1 trainingen van een uur en begeleiding op het gebied van voeding. De training kan in de sportschool, buiten of thuis plaatsvinden. Neem contact op indien je met meerdere personen tegelijk van personal training gebruik wil maken.

Voorafgaand aan de trainingen zal er een gratis intake plaatsvinden. Tijdens deze intake worden de mogelijkheden van de trainingen besproken. Ook zal er dan (als dit gewenst is) metingen plaatsvinden (denk aan het vetpercentage en gewicht).

Op basis van doelstellingen en andere factoren zal er door de fitnesstrainer een training opgesteld worden. Een training waarbij de te halen doelstellingen, maar ook zeker plezier voorop staan.

Deze specialisten staan
voor jou klaar

Door een combinatie van behandelen en een trainingsprogramma in onze fitnessruimte hopen wij jou weer snel fit te krijgen.

Gratis proefles

Overweeg je te starten met fitness? Maak vrijblijvend kennis met Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Meld je aan voor de gratis proefles. Wij nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op.

Heb je een andere vraag? Bel ons gerust.

Bel ons: 038-4579491