Fysiotherapie

Het lichaam en haar bewegingen zijn een dynamisch geheel. In sommige situaties of gebeurtenissen kan het zijn dat dit geheel niet meer optimaal verloopt. Dit kan leiden tot klachten en beperkingen in activiteiten en participatie.

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen en het bewegingsapparaat. Door middel van een onderzoek naar de klachten kan de juiste behandelmethode bepaald worden, om zo het bewegen weer te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugklachten, spanningsklachten, spierklachten, aandoeningen of ziektes, overbelasting van bepaalde spieren of gewrichten en problemen die zijn ontstaan na bijvoorbeeld een operatie of ongeluk. Bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness kunt u terecht voor behandelingen van allerlei lichamelijke klachten. Lichamelijke klachten die wij regelmatig behandelen in de praktijk zijn; (chronische) rug / nek en schouderklachten, sport gerelateerde klachten en revalidatie na een operatie. De therapeut zal met u bekijken welke behandeling het beste voor u zal werken. Nadat de behandelperiode is geëindigd, kunt zelfstandig of onder begeleiding uw lichamelijke conditie op peil houden en verbeteren. Hierdoor zult u voor een langere periode klachten vrij blijven.

Heeft u lichamelijke klachten, of wilt u meer informatie? Kom dan gerust eens bij ons naar binnen of neem contact met ons op, voor vrijblijvende informatie. Gegevens en onze openingstijden kunt u vinden onder ‘Contact’.