Fysiotherapie

Fysiotherapie in Westenholte

Wanneer je lichamelijke klachten ervaart – bijvoorbeeld rug- en schouder klachten, spierklachten, pijn aan de gewrichten, een sportblessure of overbelasting – kun je terecht bij onze professionele fysiotherapeuten van fysiotherapiepraktijk Westenholte in Zwolle.

Fysiotherapie Zwolle

MS

Onze praktijk is aangesloten bij MS zorg Nederland. De praktijkhouder/ fysiotherapeut Dominique Vos is een ervaren specialist op het gebied van MS.

Spasticiteit

Spieren hebben bij iedereen een normale mate van spanning, dit is nodig voor het dagelijks functioneren. Bij spasticiteit is er sprake van een verhoogde spierspanning. 

Dry needling

Dry needling, soms ook intramuscular stimulation, is een behandelmethode waarbij met een naald in verdikkingen van een spier wordt geprikt.

Medical taping

Medical taping is een behandelmethode waarbij elastische tape gebruikt wordt. De tape kan ingezet worden als ondersteuning van een fysiotherapeutische behandeling.

Fysiotherapeutische behandelingen

Na een uitgebreide anamnese door de fysiotherapeut wordt – samen met jou – een behandelplan opgesteld om de klachten te behandelen en te minimaliseren. De fysiotherapeutische behandeling is afhankelijk van jouw klachten. Voorbeelden hiervan zijn: medical taping, dry needling, manuele therapie en spieroefeningen. Het hoofddoel is dat je door middel van fysiotherapie klachten- en pijnvrij wordt.

De specialisaties van Fysiotherapie Westenholte zijn lichamelijke klachten gerelateerd aan de chronische ziekte multiple sclerose (MS) en spasticiteit, maar ook bij andere klachten kun je bij ons terecht.

Westenholte Fysiotherapie & Fitness is aangesloten bij:

Artrose Netwerk Zwolle

Deze specialisten staan

voor jou klaar

Door een combinatie van behandelen en een training in onze fitnessruimte hopen wij jou weer snel fit te krijgen.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Controleer voor de zekerheid bij jouw zorgverzekeraar of wij een contract hebben.

Maak direct een afspraak

Is dit jouw eerste keer bij ons? Of heb je een nieuwe klacht? Via onderstaande knop kunt je zelf jouw eerste afspraak inplannen.

Heb je een andere vraag? Bel ons gerust.

Bel ons: 038-4579491