Samenwerkingen

W.V.F.

Voetbalvereniging W.V.F. heeft een nauwe samenwerking met Westenholte Fysiotherapie & Fitness. Er zijn korte lijnen tussen de trainers, fysiotherapeut en de andere medische staf. Door deze korte lijnen is er regelmatig contact en wordt er vanuit meerdere hoeken ingespeeld op goed en snel herstel van de spelers die geblesseerd zijn.

Om de week op donderdag is een van onze fysiotherapeuten aanwezig op Sportpark De Weide Steen. Hier ondersteund de fysiotherapeut bij de training.

Naast spelers van de selectie zijn natuurlijk ook alle andere spelers, familieleden en kennissen welkom bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness.

In de praktijk bij ons vindt u geen massale ruimte met veel apparaten, maar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Er zijn diverse moderne cardio en kracht apparaten aanwezig zodat u alle spiergroepen doelgericht kunt trainen. Daarnaast bieden wij spelers van W.V.F. 10% korting aan op een fitness abonnement.

Heeft u blessures van het voetballen of andere lichamelijke klachten, of wilt u meer informatie? Spreek dan een van onze fysiotherapeuten aan wanneer deze aanwezig is op Sportpark De Weide Steen. Of kom gerust eens bij ons naar de praktijk of neem contact met ons op, voor vrijblijvende informatie. Gegevens en onze openingstijden kunt u vinden onder Contact.

Deze specialisten staan

voor jou klaar

Door een combinatie van behandelen en een training in onze fitnessruimte hopen wij jou weer snel fit te krijgen.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Controleer voor de zekerheid bij jouw zorgverzekeraar of wij een contract hebben.

Maak direct een afspraak

Is dit jouw eerste keer bij ons? Of heb je een nieuwe klacht? Via onderstaande knop kunt je zelf jouw eerste afspraak inplannen.

Heb je een andere vraag? Bel ons gerust.

Bel ons: 038-4579491